Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'xfx'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • Frequently Asked Questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
    • Hackintosh Premium Support
  • Community Showcase
    • Contest
    • Dream Machine Project
    • Show your Hackintosh
  • Playground
    • Hobby Corner
    • Attic
    • Garage
    • Cellar
  • Archive
    • General Troubleshooting
    • Hardware and Drivers (Kexts)
    • Software (Windows)
    • Warn the World Campaign
    • EFi-X™ Users Anonymous

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 12 results

  1. Version

    89 downloads

    Hi there... The zip file contains also Kext Wizard. The two kexts have to be installed in S/L/E Fully Working in macOS High Sierra 10.13.6 (17G65) With full graphic acceleration and full QE/CI support. Works with every resolution supported. *** You have to disable ATI Injection in Clover configuration *** The device ID of the board is 0x9498 The DVI and HDMI ports are working perfectly with full QE/CI support... Have a Good Hackintosh
  2. Version 10.12.4 Beta 5

    368 downloads

    Hi... The zip file contains also Kext Wizard. The two kexts have to be installed in S/L/E Working in Sierra 10.12.4 beta (16E183b) The device ID of the board is 0x9498 The DVI and HDMI ports are working perfectly with full QE/CI support...
  3. Dummie

    ATI 6750 Snow Leopard problem

    First of all i already know that this video card is very problematic, i'm trying to get this thing running with snow leopard 10.6.8, to be more specific it's a XFX HD 6750 DDR3 Juniper (Device ID 68bf-1002 SubDevice ID 1682-314A) does anyone had luck with this card? does it work with chimera (which i don't know how to use it)? should i flash, and if yes, to what specific rom? or there is any "guaranteed" method to get this card working properly, please a little guide would be nice since i'm very new to this, btw i already tried the most common methods like editing IOPCIMatch, which always makes my monitor go off after booting (like when you unplug the monitor cable) no crashes though.
  4. Tvor88

    XFX r9 270 (help needed!)

    Hello, this is my first post to the forums. I am having troubles getting my R9 270 working in 10.9.1. ? I have tried using this driver, http://www.hackintoshosx.com/files/file/3711-amd-radeon-r9-270-series/ but the problem is that i cant update to 10.9.2 (like the installation for this driver says that i need). ? ? ? I can boot with "GraphicsEnabler=No" but that still does not help.? Any Help would be appreciated! I do know that some people have gotten them to work and i was just wondering how!? ? I can gladly give any info that would help resolve the problem! ? Thanks, Tvor88
  5. Youri van Mill

    XFX HD5870

    Hello all, ? I am going to build a hackintosh with a HD5870 by XFX. ? This card should work out of the box, thats what i read on Tony. ? But for my HDMI audio working, i read that i need to patch my DSDT. Or is this not true? ? Thanks, Youri
  6. Version

    550 downloads

    Hello world, I have decided to upload my own personally hex edited driver for the XFX Radeon 6670HD 2Gb video card with the HDMI-DVI-VGA setup. This is modified from a stock 10.9.3 AMD6000Controller.kext file with the Ipomoea personality edited to suit the connectors, encoders and transmitters for this card since they differ from the mac-based display port 6670HD model. I have tested the HDMI and DVI which appear to work at the same time since i'm dual screening with these connections currently - the screenshots can confirm this. I have yet to test the device using the VGA slot since I have no need for this connector. Hopefully it works all the same. Install to S/L/E with a utility such as Kext Wizard - backup replacements to be safe - repair permissions and then reboot. ---IMPORTANT--- The required bootflags for this kext to be activated are GraphicsEnabler=Yes aticonfig=Ipomoea atiports=3 **You will need to remove any injectors prior from either /Extra or /S/L/E though this is unlikely needed since kext graphics injection is largely outdated. **Due to the chip on the card triple monitoring is not possible. ---*** UPDATE ***---- I forgot to mention that this card can require PciRoot=1 --- This is especially true if you boot to black screens... This can be written into your chameleon boot plist file in the format <key>PciRoot</key> <string>1</string> Best of luck
  7. rebelj12a

    XFX Geforce 9300 - Lion install

    I chose Lion because of all the problems with Mountain Lion that have come across. In any case I have successfully installed Lion on an XFX Geforce 9300 board with a Intel Core 2 Quad q8300 processor. Still working on things, might post a tutorial unsure. In any case, used N{censored} Lion 10.7.3 installer. Graphics Enabler on, install required removal of all graphics kexts otherwise, however full support for my graphics card - Nvidia Geforce GTS 450 is not working as of yet and im having a small usb problem where none of them seem to work. Otherwise, there is hope out there. Ive done alot of searching and there really isnt any help or support with older OSX operating systems. I originally tried with the iAtkos L2 installer however it kept hanging up on an error NSTAT_lookup_entry:failed2 or something like that. Either way, its up and running. So it is entirely possible. Now to fix the USB and the Graphics Card and all set. Ill keep this updated as it goes along and i find fixes for the bugs. *edit* Also seem to be getting random panics regarding audio doesnt happen all the time, will take a look at it and see. Might use some tools like osx86 and such to tighten things up a bit.
  8. coolmen815

    Hd 7950 ml 10.8.3

    Hallo, Ik heb succesvol mijn hackintosh upgedate naar 10.8.3 (Voor de mensen die nog meer een z77x-ud5h hebben je moet alleen je audio kext weer opnieuw installeren) Ik heb gelezen dat 10.8.3 de HD 7000 series ondersteund dus heb ik mijn XFX HD 7950 weer in mijn Systeem gezet. Maar als ik ML opstart krijg ik boot0: DonexV en allemaal rare tekens. Dus heb ik geprobeerd in OSX te komen met Clover. Dat lukte bijna alleen krijg ik een wit scherm. Ik heb gelezen dat je de "sleep trick" moet doen maar helaas werkt sleep niet op mijn systeem dus ik kan niet uit sleep komen. Verschillende mensen zeggen dat je een code moet injecteren in ati7000xcontroller. En dat je ati.c moet aanpassen. Hoe moet ik dat doen? Ik heb hier totaal geen verstand van. Vriendelijke groet Coolmen815
  9. hey hackintosher, after i upgrade my osx 10.8 to 10.8.2 , the QE not work, but CI is working at my native res. 1366x768. i has add dev id (0x94981002) to ati4600controller and atiradeonx2000 but the QE not work. how to fix this? can someone give me exotic patch for 46xx ?:angel: my vga card is ati radeon hd 4650 (0x9498) 1gb . vendor xfx thank for advance. sorry for my english.
  10. Haguilar91

    XFX HD4350 Not Working on iAtkos L2

    Hi Everyone, I have an Hp a1640n with an HD 4350 of 1GB from XFX, but i've tried all methods published... and none of them work... just no Graphic Acceleration. I appreciate any help you can gave me. Thanks in advance Haguilar91
  11. Hey everyone, I've searched far and wide for many many hours and haven't been able - yet to come up with an answer here, I'm wondering if anyone can help? I have SL 10.6.3 working on my XFX MG-630i-7159 motherboard. Everything works awesome!! (took a long time but I did it!) One thing though, I want to use this for my graphic work and I can only boot into SL with cpus=1 if I want my network card to work with no Kernel Panic.. Is there a bios mod ? or anything I can do to get past cpus=1 and enable all cores?? I am this one step away from having a perfect hackintosh.. Anyone? Thanks! -bpbpbk
  12. What is the best hackintosh to install on this computer? Specs: Motherboard: XFX 750i Motherboard Extreme Edition Graphics: Geforce 8400gs 512mb Hard Drive: 117.22GB Seagate ST312021 3AS SCSI Disk Device CPU: Intel Pentium E5400 @ 2.70GHz Ram: 1.5gb Chipset: nForce 750i SLI SPP Also what is all the driver needed to run this fully function?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.