Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'noobish'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • Frequently Asked Questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
    • Hackintosh Premium Support
  • Community Showcase
    • Contest
    • Dream Machine Project
    • Show your Hackintosh
  • Playground
    • Hobby Corner
    • Attic
    • Garage
    • Cellar
  • Archive
    • General Troubleshooting
    • Hardware and Drivers (Kexts)
    • Software (Windows)
    • Warn the World Campaign
    • EFi-X™ Users Anonymous

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. if this is in the wrong section you feel please move it i would love to make my Hackintosh run smoothly first id like to say this is my first ever hackintosh build on a dell studio XPS 435 i began by using transmac for win7 and Mackintosh zone N{censored}.iso yosemite 10.10. i also used clover as my boot loader installed it on a kingston 16GB USB thumb drive thats like 5 years old. after trial and error i got the install for mac to work rebooted my computer started in verbose with bootflags “PCIRootUI=0” “GraphicsEnabler=No” got it to boot. after I let the system do it ‘thing’(fixing permissions and whatever else it wanted to do before i was aloud to shutdown)’ then used EFIstudio to try and fix my horrible graphics problem; and kext edit but only repaired permissions for /System/Library/Extensions in the maintenance tab. i have no idea how to use clover config MY HACKINTOSH SPECS when i goto about my Mac about my mac(hackintosh) iMac (27-inch, Late 2009) 2.66 GHz Intel Core i7 6 GB 1066 MHz DDR3 Display 3 MB SOFTWARE System Version: OS X 10.10 (14A389) Kernel Version: Darwin 14.0.0 Boot Volume: Mac 10.10 Boot Mode: Normal HARDWARE UPS Installed: No GRAPHICS Pegatron Radeon HD 3450 256MB DDR2 PCI Express Video Card ATI Radeon HD 3450 graphics processing unit (GPU) 40 stream processors 600 MHz core clock 256 MB DDR2 memory 500 MHz memory clock 64-bit memory interface PCI Express 2.0 x16 interface CPU 2.66 GHz Intel Core i7 920 MOBO DX58m01 RAM - i have 6 RAM slots 6 GB 1066 MHz DDR3 Manufacturer: Nanya Technology Part Number: NT1GC64B88A0NF-BE SSD Samsung SSD 840 Series: Capacity: 120.03 GB (120,034,123,776 bytes) Model: Samsung SSD 840 Series Revision: DXT07B0Q BSD Name: disk1 Protocol: ata Unit Number: 0 Socket Type: Serial-ATA Partition Map Type: GPT (GUID Partition Table) S.M.A.R.T. status: Verified Audio Realtek - High Definitio Digital-out (HDMI): Manufacturer: Voodoo Output Channels: 2 Current SampleRate: 48000 Transport: Built-in Line-out (Green Rear): Manufacturer: Voodoo Output Channels: 2 Current SampleRate: 48000 Transport: Built-in with that said what else do you need from me, any help would be greatly appreciated. i love to learn and figure out how to get things to work and I'm stuck. i have no idea how to edits kexts, clover configurator, or really all those tools. but I now have a running mac. i would like to use clover not MB{censored}, I'm not afraid of coding i have basic skills and knowledge in terminal. i may be thinking to hard thats why I'm stuck. Any help would be greatly appreciated if this is in the wrong section you feel please move it i would love to make my Hackintosh run smoothly
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.