Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'desperately seeking help'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSx86.net
    • Forum Rules
    • News and Announcements
    • Feedback
  • Support Forums
    • General Discussion
    • Guides & Tutorials
    • Bootloaders
    • OSx86.net Installation
    • OSx86.net Post Installation
    • Laptops / Notebooks
    • DSDT
    • Hardware questions
    • Frequently Asked Questions
    • International
    • Macintosh Support Forums
    • Virtual Appliance (VMware / Parallels)
    • Hackintosh Premium Support
  • Community Showcase
    • Contest
    • Dream Machine Project
    • Show your Hackintosh
  • Playground
    • Hobby Corner
    • Attic
    • Garage
    • Cellar
  • Archive
    • General Troubleshooting
    • Hardware and Drivers (Kexts)
    • Software (Windows)
    • Warn the World Campaign
    • EFi-X™ Users Anonymous

Categories

  • Hackintosh Guides
  • Reviews
  • News

Categories

  • Hackintosh Tools
  • Bootloaders
    • Chameleon
    • Clover
    • Ozmosis
  • Miscellaneous
  • Videocards
    • NVidia
    • ATI
    • Intel
  • Audio
  • Network
  • Chipset
  • USB Images / Packages
  • Kernels
  • ISO
  • DSDT
  • iOS Hack
  • BIOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Biography


Location:


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. Possibly I did something wrong with clover configuration when I was trying to edit CustomUUID/MLB. now every time I open my hackintosh a black screen with the mouse pointer appears then a message is being shown "You shutdown your computer because of a problem". this is slowing down the startup. I've tried restoring my previous good installation but no luck. Even formated EFI partition and re installed Clover and re configured it. Otherwise everything is ok with this system. I'm running 10.11.3 (restored with 10.11.2.. no luck). I'm attaching a .txt file with the report (pasting the first part here). please help me....... report.txt Anonymous UUID: 808D883C-BE23-8878-65A7-E09D12FEB5DA Sat Jan 23 10:38:40 2016 *** Panic Report *** panic(cpu 3 caller 0xffffff7f849d976c): pmLock: waited too long, held by [email protected] Backtrace (CPU 3), Frame : Return Address 0xffffff8113dc3cb0 : 0xffffff8002f2ad21 0xffffff8113dc3d30 : 0xffffff7f849d976c 0xffffff8113dc3d70 : 0xffffff7f849ca1e9 0xffffff8113dc3e60 : 0xffffff7f849c95b4 0xffffff8113dc3f20 : 0xffffff800301898e 0xffffff8113dc3f40 : 0xffffff8002f41deb 0xffffff8113dc3f90 : 0xffffff8002f42330 0xffffff8113dc3fb0 : 0xffffff80030116e7 Kernel Extensions in backtrace: com.apple.driver.AppleIntelCPUPowerManagement(218.0)[EDFD877E-7459-3DC0-9E64-F07AC3112BC6]@0xffffff7f849c7000->0xffffff7f849f1fff BSD process name corresponding to current thread: kernel_task Boot args: dart=0 nvda_drv=1 Mac OS version: 14F27 Kernel version: Darwin Kernel Version 14.5.0: Wed Jul 29 02:26:53 PDT 2015; root:xnu-2782.40.9~1/RELEASE_X86_64 Kernel UUID: 58F06365-45C7-3CA7-B80D-173AFD1A03C4 Kernel slide: 0x0000000002c00000 Kernel text base: 0xffffff8002e00000 __HIB text base: 0xffffff8002d00000 System model name: iMac12,1 (Mac-942B5BF58194151B) System uptime in nanoseconds: 56235634112 last loaded kext at 13619047593: com.apple.driver.AppleOSXWatchdog 1 (addr 0xffffff7f8588f000, size 20480)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.